Ultraloop op 1 april 2023

60 kilometer voor Bindkracht!

Voor mij komen hier twee belangrijke zaken samen: de strijd tegen mezelf en de strijd voor een iets betere wereld rondom ons. Dat ik een zinvolle insteek aan een ultramarathon wou koppelen, was me al langer duidelijk. Waarom Bindkracht? Dat was snel duidelijk. Ik kreeg les van Nadia. Nadia deed dit steeds met een geweldige betrokkenheid en een oprechte interesse en bekommernis. Later leerde ik dat Nadia wel meer zaken deed vanuit een grenzeloos optimisme en idealisme.

Geconfronteerd met de beperkingen in de opvang en begeleiding van personen met een handicap, zocht Nadia oplossingen. Niet enkel voor haar, maar voor verschillende mensen in een gelijkaardige situatie. Bindkracht legde een hele weg af en staat vandaag voor maatwerk èn solidariteit. Het is een hele klus om een budget met zulke specifieke zorgen rond te krijgen met de helft van het aantal zorgbudgetten waar eigenlijk recht op is. Want dat doet Bindkracht: de krachten bundelen en mensen wier zorgbudget nog niet in orde is gemaakt door de overheid, toch voltijds opvangen, verzorgen en zinvolle tijdsbesteding voorzien.

Hiervoor draag ik graag mijn steentje bij. En jij kan dat ook doen! Je kan me via deze link sponsoren tijdens mijn looptocht van 60km. Bindkracht is je dankbaar!!

Maarten Debruyn


€ 3.460,00 opgehaald!
Dankjewel voor jullie steun!